Koostisosad:
1 kõrvits
1 purk konservananassi (227g)
1 purk konservube
100g pruuni riisi
10 musta küüslaugu küünt
500g tomatipastat
250g riivjuustu
1/2 klaasi kuuma vett
tüümiani
tšillit
soola
Valmistamine:
Keeda riis pakendil oleva juhendi järgi. Lõika kõrvits pooleks ja uurista seest tühjaks. Jäta koore külge umbes 1cm paksune kiht. Väljavõetud sisu haki väiksemateks tükkideks. Maitsesta kõrvitsapoolikud soola ja pipraga. Kalla nende sisse pool klaasitäit kuuma vett (see kiirendab küpsemist) ja küpseta 180 kraadises ahjus 20 minutit.
Täidise jaoks prae kõrvitsatükke õliga pannil umbes 5 minutut. Siis lisa juurde ananassi tükid, keedetud riis, oad, tomatipasta, musta küüslaugu küüned, sool ja tšillipipar. Sega kõik pannil läbi ja hauta 3 minutit.
Võta ahjust kõrvitsapoolikud välja ja kalla allesjäänud vesi ära. Pane kõrvitsa põhja pool riivjuustu kogusest ja siis täidis ning kõige peale ülejäänud riivjuust.
Küpseta 180 kraadi juures 20-25 minutut. Serveeri koos värske tüümianiga.