Koostisosad:
1 sibul
500g hakkliha
1 sl jahu
2 dl puljongit
1 kg kartulit
4 sl tomatikastet või vürtsikat ketšupit
200g riivjuustu
soola, pipart
Murulauku või rohelist sibulat
Valmistamine:
Koori kartulid ja keeda ning tambi pudruks. Kuumuta pannil hakitud sibul ning lisa hakkliha ja prae läbi. Lisa pannile jahu ning kuumuta läbi. Lõpuks lisa pannile ka puljong ja ketšup/tomatikaste. Lase keema tõusta ja keeda vaiksel tulel 20 minutit, kuni vedelik on osaliselt kokku keenud. Maitsesta segu soola ja pipraga. Määri ahjuvorm võiga ja laota sinna põhja hakklihasegu. Segu peale pane ühtlaselt kartulipuder ning riivjuust. Küpseta 180-200 kraadises ahjus ca 20-25 minutit. Serveeri maitserohelisega.